« Terug naar alle Headhunters in Nederland

Kom in contact

Diemen & Van Gestel

Amersfoortsestraat 78

3769 AL Soest

Netherlands

+31 (0)346 35 43 54

Diemen & Van Gestel

  • Actief sinds 1991
  • 11 - 20 medewerkers

Diemen & Van Gestel Search & Selectie is autoriteit in diversiteit. Sinds 1991 draagt Diemen & Van Gestel bij aan het succes van vele organisaties, door het werven en selecteren van de meest geschikte kandidaat voor uw management- of directiefunctie en voor posities in de Raad Bestuur, Raad van Commissarissen of de Raad van Toezicht. Zeker als u de wens heeft om meer diversiteit in (de top van) uw organisatie te krijgen. Diversiteit leidt tot creativiteit, innovatie, passie en duurzame prestatieverbetering.

In alle gevallen zoeken wij de voor uw organisatie meest geschikte persoon, via onze zeer uitgebreide databank en onze vele netwerken. Selectie gebeurt op basis van grote betrokkenheid bij de door u geplaatste opdracht en goede kennis binnen uw branche.

De adviseur van Diemen & Van Gestel voert persoonlijk de selectiegesprekken met de potentiële kandidaten, voordat deze aan u voorgesteld worden. Onze aanpak kenmerkt zich door integriteit, professionaliteit en specifieke expertise in de werving van vrouwelijke kandidaten en kandidaten met een meervoudige culturele achtergrond.

Diemen & Van Gestel is gericht op vrouwen, maar sluit mannelijke kandidaten zeker niet uit.

Diemen & Van Gestel is gevestigd in: